dunaujvaros_iskola
Megosztás
2016.5.15. |

A Párbeszéd Magyarországért felháborítónak tartja, hogy Dunaújvárosban kisiskolásokkal pucoltattak wc-t egy általános iskolában. A PM azonnali, átfogó vizsgálatot követel a helyi Klik-től és a polgármestertől. Ez az újabb botrány jól mutatja, hogy a Fidesz miatt milyen katasztrofális állapotok vannak a városban.   

 

A Párbeszéd Magyarországért elfogadhatatlannak tartja, hogy általános iskolás diákokkal pucoltatták ki a wc-t egy dunaújvárosi általános iskolában. Mindegy milyen indokkal, egy pedagógus ilyet nem csináltathat, még büntetésből sem kiskorú gyerekekkel.

A PM szerint elfogadhatatlan, hogy az iskola vezetője annyival zárja le a történteket, hogy „sajnálatos” eseménynek nevezi a 9 évesek megalázó vécé takarítását, és magyarázkodik a büntetés okai miatt, ezért a párt felszólítja KLIK dunaújvárosi tankerületét és a polgármestert, hogy mindent tegyenek meg az eset teljes körű kivizsgálásáért és a felelősök megnevezéséért.

Nem ez az első eset, hogy Dunaújváros botrányos ügyekkel kerül a figyelem középpontjába. A város egyik választókerületében azért kell időközi választást tartani, mert egy ex-Fideszes képviselőt gyilkosság gyanújával letartóztattak.

 

Budapest, 2016. május 15.

 

Szabó Zsolt      

dunaújvárosi önkormányzati képviselő,

a PM elnökségi tagja

 

Pappné Grabant Ilona 

a PM önkormányzati képviselő-jelöltje

 

Párbeszéd: Veled!

Csatlakozz!