Megosztás

Online gyakornok pályázat

A Párbeszéd Magyarországért párt PÁLYÁZATOT HIRDET social media gyakornok státusz betöltésére A program célja, hogy a résztvevő megismerje a Párbeszéd Magyarországért párt social media platformjait, és annak működéseit, segítse a kollégák munkáját. A kiválasztott gyakornok a program teljes ideje alatt szakmai mentorálásban részesül; rendszeres, nyomon követhető értékelést kap munkájáról; mentorai a fejlődésében segítik.
Megosztás

Kampány gyakornok pályázat

A Párbeszéd Magyarországért párt PÁLYÁZATOT HIRDET kampány gyakornok státusz betöltésére A program célja, hogy a résztvevő megismerje a Párbeszéd Magyarországért párt kampány működését. A kiválasztott gyakornok a program teljes ideje alatt szakmai mentorálásban részesül; rendszeres, nyomon követhető értékelést kap munkájáról; mentorai a fejlődésében segítik.
Fotó: Gallov Adrienne
Megosztás

Párbeszéd: Sárközi Márta irodalmi ösztöndíjprogram indul Erzsébetvárosban

Szücs Balázs, a Párbeszéd VII. kerületi egyházügyi, civil és kulturális alpolgármesterének javaslatára Erzsébetváros önkormányzata irodalmi ösztöndíjpályázatot írt ki. A kezdeményezés egyedülálló a tekintetben, hogy egy önkormányzat irodalmi ösztöndíjat hirdet, ezzel...