Megosztás
2017.1.16. |

Dunaújváros a botrányok városa. Korábban világítás, most fűtés és víz nincs a város több pontján. A Párbeszéd azt követeli a polgármestertől és a vízszolgáltatótól, hogy mondjanak végre igazat, oldják meg a lakók vízellátását, mert több házban, több emeleten továbbra sincs esténként víz. A Párbeszéd közben a csütörtöki testületi ülésen is kérdőre vonja a városvezetést.

A Fidesz és az MSZP évtizedek óta tartó mutyi politikájának köszönhetően nincs elegendő víz a dunaújvárosi lakásokban. A Párbeszéd önkormányzati képviselője a lakókkal együtt próbált a szolgáltatóval egyeztetni, de az irodában senkit nem fogadtak, biztonsági őrökkel állták el a bejáratot.

A Párbeszéd felszólítja a polgármestert, hogy a csütörtöki városi közgyűlésig készítsen egy cselekvési tervet a helyzet megoldására, és oldja meg, ha kell, akkor palackozott vízzel a dunaújvárosiak vízellátását. A DVCSH Kft. igazgatójának mai nyilatkozata nem ad választ semmire, továbbra is akadozik sok helyen a vízellátás, nincs nyomás a csapokban, főleg az esti órákban, amikor a legtöbben a gyermeküket fürdetnék. A lakók megválaszolatlan kérdéseire a közgyűlésen várjuk a választ a polgármestertől.

Dunaújváros, 2017. január 16.
Szabó Zsolt
dunaújvárosi önkormányzati képviselő, a Párbeszéd elnökségi tagja

 

Nekünk mindenki számít!
Csatlakozz!