Karácsony Gergely
Megosztás
2018.3.15. |

 

"Egy kicsi nyírségi faluban nőttem fel. Miután édesapám elhunyt, édesanyám egyedül nevelt fel a három testvéremmel. Mind a négyen diplomás, sikeres felnőttek lettünk. A mai magyar társadalomban, egy pici faluban, egy özvegyasszonynak mekkora esélye van arra, hogy felnevelje a 4 gyermekét úgy, hogy mind a 4 egyetemre jusson? Nagyon kevés. És ez szörnyen elszomorító. Akkor fog jól működni Magyarország, ha az élet kevésbé napos oldalára született emberek is megkapják az esélyt a felemelkedésre - úgy, ahogy egykor én is megkaptam. Ezen szeretnék dolgozni. Ezért fogadtam el a miniszterelnök-jelölti felkérését." - Karácsony Gergely

 

Olyan vezetőre van szüksége Magyarországnak, aki nem uralkodni, hanem szolgálni fogja az embereket. Nem a magyar nép a kormány szolgája, hanem a kormánynak kell szolgálnia a magyar népet! Változtassuk meg közösen Magyarországot!

 

 

Világos, 10 pontban megfogalmazott vállalások – ezt fogja tenni Karácsony Gergely kormánya április 8-a után:

 

Olvasd el Karácsony Gergely miniszterelnöki vállalásait részletesebben, ITT.

 

 

Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt bemutatta a civil szakértőkből álló árnyékkormányát, amelyben egyetlenegy pártpolitikusok sincs! Nézd meg a videót: 

 

Le kell váltanunk az Orbán-kormányt, hogy hazudozás és lopás helyett, legyen végre kormányzás Magyarországon!

Április 8-án szavazz a Karácsony Gergely által vezetett MSZP-Párbeszéd szövetségre! Legyen Karácsony! #Változást