Az adományaitoknak hála több százezer háztartásba tudtuk eljuttatni Karácsony Gergely a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének újságját, amiért nagyon hálásak vagyunk! Azonban a cél a kormányváltás, amihez több százezer újság édeskevés. Ezért most arra kérünk benneteket, hogy nyomtassátok ki Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölti fekete-fehér újságját és terjesszétek a lakóhelyeteken! Szervezzük meg magunkat, hogy aztán építhessünk egy olyan Magyarországot, ahol mindenki számít. Nyomtasd és terjeszd, hogy legyen Karácsony!

 

 

Útmutató a nyomtatáshoz:1. Először, próbaként csupán 1db-ot nyomtassatok. Nézzétek meg, hogy jó-e, ha összehajtogatjátok.

2. A házi nyomtatók különbözőféleképpen nyomtatnak kétoldalas dokumentumot. Ezért több fájlt is feltöltöttünk különböző verziókban. 2 x 2 fajta van. 
--- Egyrészt a borítóban különböznek. Az egyik elején Karácsony Gergely fotója van, a másiknak betűs a címoldala. A betűs kevésbé fogyasztja a festéket. Ez a ti döntésetek, hogy melyiket nyomtatjátok.

--- A másik különbség, hogy a PDF oldalpárok, hogy vannak elrendezve. Valamelyik nyomtató a fejjel lefelé fordított oldalast nyomtatja ki úgy, hogy a végén nem fejjel lefelé lesz a második oldal. Másik nyomtató pedig a normál elrendezésűt. Ki kell próbálnotok, hogy tudjátok a Ti nyomtatótokhoz melyik típusú elrendezést a megfelelő.

3. Ha ki van nyomtatva jól, akkor már csak félbe kell hajtani az A4-es lapokat, és egymásba rakni kettőt. A színes újság kinézetéért katt ide. Ez támpontot adhat a helyes oldalak elrendezésében.

 

 

Nyomtasd és terjeszd, hogy legyen Karácsony: