1987-ben, a Gál István lakótelep létrejöttével egyidőben születtem. Születésem óta itt élek, a városrésszel együtt nőtem fel, általános iskolai tanulmányaimat is itt, a József Attila iskolában végeztem. Első diplomámat a veszprémi Pannon Egyetemen szereztem, majd ezt követően a Budapesti Corvinus Egyetem politikatudomány mesterképzésén szereztem záróvizsgát. Jelenleg az Országgyűlésben dolgozom szakértőként, a Párbeszéd frakciójának munkáját segítve. A tatabányai önkormányzati munkában is rendelkezem tapasztalattal, 2014 óta a Városfejlesztési és környezetvédelmi bizottság tagja vagyok.

A „Gálon” töltött harminc év alatt számos élmény és emlék köt a városrészhez, ugyanakkor ismerem az itt élőket és problémáikat is.

Egy baloldai és nem utolsósorban zöldpárt tagja vagyok. A Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Jávor Benedek alkotta Párbeszéd helyi jelöltjeként egy élhetőbb és zöldebb városért szeretnék dolgozni, ahol a szociális biztonság mellett rend van és tisztaság. Hiszem, hogy az ellenzék polgármester-jelöltével Szűcsné Posztovics Ilonával Tatabányát vissza tudjuk adni a helyiek kezébe és olyan fejlesztéseket tudunk létrehozni, amelyek helyi lakosok mindennapjait teszik szebbé, nem pedig a hatalom embereinek pénztárcáját vastagabbá.