Budapest II. - Alpolgármester

1980-ban született Budapesten, házas. Tanulmányait a kerületi Újlaki Általános iskolában kezdte, majd a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Gimnáziumban pék-cukrász szakképesítést, ezt követően pedig érettségi bizonyítványt szerzett. Pár évig a vendéglátóiparban dolgozott. diplomát az Egri Eszterházy Károly Főiskolán nemzetközi tanulmányok szakon szerzett.

2010 őszén lett a II. kerületi önkormányzat képviselője, ahol a Gazdasági és Tulajdonosi, illetve a Közoktatási, Közművelődési, Sport és Informatikai Bizottság tagja. 2012 novembere óta az LMP Párbeszéd Magyarországért Platformjának tagja. A platform tagjaival együtt 2013 januárjában kilép az LMP-ből, a Párbeszéd alapító tagja.

A 2014-es önkormányzati választásokon, kompenzációs listán ismét bekerült a képviselőtestületbe. A Kerületünk az otthonunk helyi frakcióvezető-helyettese, emellett pedig az újonnan alakult Környezetvédelmi bizottság elnöke lett. 2019-től a II. kerület 11-es választókörzet egyéni képviselője, az oktatás és szociális ügyek, környezetvédelem, civil szervezetek és nemzetiségi önkormányzatok ügyéért felelős alpolgármester.

2020. októberétől a Párbeszéd Budapesti szervezeteinek elnöke.