Megosztás
Budapest, Kossuth tér - 2016.10.02. 16:00 - 18:00
Ne kockáztassunk!
Október másodikán menjünk tüntetni!

 

Karácsony Gergely: senki nem állítja, hogy nincs menekültválság. Az állítjuk, hogy a Fidesz szándékos és nagyon aljas politikai propagandával rájátszik az emberekben meglévő félelmekre, ezzel elterelve a figyelmet például az alacsony bérekről, a korrupcióról, az oktatás vagy az egészségügy helyzetéről.

Párbeszéd Magyarországért szerint a Fidesz nemcsak az emberek pénzét akarja ellopni, hanem a lelküket és a jóindulatukat is.

A gyűlöletkampány tetőpontján, október másodikán civilek és a Párbeszéd Magyarországért tüntetést szerveznek Budapesten, a Kossuth térre.

 

Ma Magyarországon leginkább attól lehet félni, hogy a Fidesz-kormány teljesen magára hagyja a rászoruló és már-már reménytelen helyzetben lévő polgártársainkat. A szívtelenségtől, a szociális érzéketlenségtől, a mindent ellepő korrupciótól, az elitek gátlástalan önzésétől és kapzsiságától lehet igazán tartani.

 
Felszólal:
Ifj. Bibó István - művészettörténész
Kálovics Enikő - egyetemista
Karácsony Gergely - a Párbeszéd társelnöke, Zugló polgármestere
Kaltenbach Jenő - jogtudós, volt ombudsman
Szabó Tímea - a Párbeszéd társelnöke, országgyűlési képviselő
 
 
 

Gyere Te is, állj ki az erőszakmentes Magyarországért! Facebook-esemény.

 

Igazold vissza az eseményt, oszd meg és hívd meg rá a barátaidat! Álljunk ki minél többen egy erőszakmentes, szolidáris, európai Magyarországért. Facebook-esemény.