Önkormányzati képviselő Budapest II.

1980-ban született Budapesten, házas. Tanulmányait a kerületi Újlaki Általános iskolában kezdte, majd a Pesti Barnabás Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Gimnáziumban pék-cukrász szakképesítést ezt követően pedig érettségi bizonyítványt szerzett. Pár évig a vendéglátóiparban dolgozott. Majd 2010 januárjában abszolutóriumot szerzett az Egri Eszterházy Károly Főiskolán nemzetközi tanulmányok szakon.

 

2010 őszén lett a II. kerületi önkormányzat képviselője ahol a Gazdasági és Tulajdonosi illetve a Közoktatási, Közművelődési, Sport és Informatikai Bizottság tagja. 2012 novembere óta az LMP Párbeszéd Magyarországért Platformjának tagja. A platform tagjaival együtt 2013 januárjában kilép az LMP-ből, alapító tagja és politikusa a Párbeszéd Magyarországért néven működő baloldali zöldpártnak.

  

A 2014-es önkormányzati választásokon, kompenzációs listán ismét bekerült a képviselő testületbe. A Kerületünk az otthonunk helyi frakcióvezető-helyettese emellett pedig az újonnan alakult Környezetvédelmi bizottság elnöke lett.

2019-től alpolgármester a II. kerületben.

Dokumentumok: