túl_a_huszezer_alairason
Megosztás
2014.4.16.

Az aláírásgyűjtés nem áll le

Az Együtt-PM Szövetség sikeresen összegyűjtötte az Európai Parlamenti választáson való induláshoz szükséges húszezer támogató aláírást. Az aláírásgyűjtés nem áll le, kitelepüléseinken továbbra is várjuk a választópolgárok támogató kézjegyeit. A pártszövetség önálló listájának összetételéről csütörtökön tájékoztatjuk a nyilvánosságot.

Az Együtt-PM Szövetség, az országgyűlési kampány befejeztével azonnal felvette a listaállításhoz szükséges ajánlóíveket, és megkezdte az aláírásgyűjtést az Európai Parlamenti választásokon való induláshoz.

Aktivistáink Budapesten és a nagyobb városokban kitelepüléseken gyűjtötték a választópolgárok ajánló aláírásait, a kistelepüléseken pedig házról-házra járva. A listaállításhoz szükséges húszezer kézjegy a napokban összegyűlt, de az aláírásgyűjtést a törvényes határidőig folytatjuk.

Köszönjük aktivistáinknak a segítséget, a választópolgároknak pedig a támogatást!
Az Együtt-PM Szövetség önálló politikát folytat, a május 25-én esedékes EP-választásra önálló listát állít, melynek összetételéről csütörtökön tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot.