Megosztás
2013.4.30.

Szabó Tímea, országgyűlési képviselő blogbejegyzése

 

Olvasom a fideszes Balogh József „asszony” verős ügyét („asszony” – ő fogalmaz így). Minél több cikket futok át, annál több háztáji eszközről derül ki, hogy életveszélyes, pl. a vetőgép, a létra, de még saját udvarunk sem nyújthat teljes biztonságot, hiszen ott is akkorákat taknyolhatunk, hogy péppé megy az orrunk. És akkor még nem beszéltem a vak komondorokról, róluk is végre lerántódott a lepel. Kiderült aljas tettük, miszerint éjnek idején szándékosan az autó mögül kilépve koponyalapi törést okoznak a gyanútlan arra járónak.

Na, ide figyeljen, Balogh József! Nem érdekel sem a hülye lakodalma, sem az „átdolgozott” öt éjszakája, sem a három deci pálinkája és a fél liter bora, amelyeket mind aznap legurított. Nagyon remélem, hogy soha többet nem futunk össze a parlamentben. Inkább azt ajánlom, hogy nagyon gyorsan adja vissza mandátumát! Méltatlanná vált arra, hogy bárkit képviseljen a parlamentben, sőt méltatlanná vált arra, hogy civilizált emberek elismerjék bármilyen tettét is! (Varga István pedig, legyen oly szíves, ne tanácsolja neki, hogy adjon nekünk vagy bárki másnak bocsánatkérésképpen fehér rózsát, mert ez már elsőre sem vált be).

Ennél több szót nem is szeretnék pazarolni Orbán Viktor eddig ismeretlen tanyaügyi megbízottjára. Felmerül viszont újra a kérdés, hogy hol késik az a bizonyos családon belüli erőszakról szóló btk. törvénymódosítás. Egy ideig úgy tűnt, hogy a kormány túl van a tagadás időszakán, miszerint a probléma nem létezik, és ami alatt fideszes és kdnp-s képviselők istenhazacsalád jeligére olyanokat hordtak össze, amitől normális ember nem kap szikrát. Erről anno egy korábbi blogbejegyzésemben már írtam, most nem ismételném meg az ott elhangzottakat. Akkor azt hittem, hogy talán Varga István és társai „tettek egy szívességet”, és felszínre hozták a problémát.

Tovább Szabó Tímea blogjára.

 

(A képet a www.yourpurebredpuppy.com oldalról kölcsönöztük, köszönjük.)