Megosztás
2015.1.15. |

A PM országszerte szimbolikusan lezárta a helyi Fidesz irodát, hogy így tiltakozzunk az értelmetlen útdíj bevezetése ellen.

 

Az útdíj tökéletesen kifejezi, hogyan gondolkodik az Orbán kormány.

Miközben a kormány értelmetlen presztízsberuházásokra szórja a pénzt,  Orbán Viktor a háza mellé stadiont épít, és irodájának Várba-költöztetését tervezi, gondolkodás nélkül megsarcol bármit és bárkit, hogy fedezetet találjon az elhibázott gazdaságpolitikája okozta lyukak betömködéséhez.

 

Nem érdekli, hogy  az M0-ás és az autópályák bevezető szakaszok fizetőssé tételével, lehetetlen forgalmi helyzetet generál. Hogy hatalmas dugók lesznek, jelentősen megnő a zaj- és a légszennyezés. Nem mellesleg a légszennyezés miatt Magyarország egyébként is uniós kötelezettségszegési eljárás alatt áll.

 

 

Amúgy a PM megtalálta az új útdíjak kivezetéséhez szükséges költségvetési forrást: az Orbán-kormány minden képzeletet felülmúló szolgálatiautó-osztogatási gyakorlatának felülvizsgálatával kényelmesen meg lehetne takarítani azt a pénzt, amit az egyszerű autósok újabb megsarcolásából vár az állam."