Tordai Bence
Megosztás
2017.7.12. |

A Párbeszéd szerint tarthatatlanná vált a nemzetközi felháborodás a Soros-plakátok ügyében, Orbán Viktor  és kormánya  egyszerűen megfutamodott, amikor úgy döntött, hogy leveteti azokat. A Seuso-kincsek hazahozatalának bejelentése pedig nem szolgál mást, mint a figyelem elterelését.

A Párbeszéd szerint minden bizonnyal hamisak a kormány állításai a Soros-plakátok eltávolításával kapcsolatban. Mint ismert, a Tájékoztatási Központ azt állítja, hogy a kormány eleve július 15-ig, a plakáttörvény életbe lépéséig tervezte kint hagyni a plakátokat A Párbeszéd szerint ezzel szemben a valóság az, hogy a burkolt antiszemita kampány nemzetközi nyomásra kerül eltávolításra. Orbán a Seuso-kincsek hazahozataláról szóló  sajtótájékoztató mögé bújva palástolja szégyenteljes megfutamodását.

Mint ismert a Párbeszéd korábban a Médiatanácshoz fordult a tévében futó “társadalmi célú”, ám a valóságban burkolt pártpolitikai reklámok miatt. A Párbeszéd követeli, hogy a plakátkampány mellett a rádiókban és televíziókban futó hirdetéseket is haladéktalanul távolítsák el.

Budapest, 2017. július 12. 
Tordai Bence
Párbeszéd szóvivője

 

Ismerd meg a Párbeszéd programját, mondd el róla a véleményed, mert nekünk mindenki számít: http://mindenkiszamit.hu/
http://alapjovedelmet.hu/
Csatlakozz, mert tenni kell!