Megosztás
2016.3.16. |

A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint az idei március 15. végre ismét a demokrácia ünnepe volt, mert "Zuglóból reménykeltő gondolatok érkeztek" - mondta Tordai Bence szóvivő szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján.

 

 

    Úgy értékelt: egyre kevésbé befolyásolja a társadalmi párbeszédet, hogy a miniszterelnök miről és hogyan beszél, mert "egyre kevesebben tudják követni azokba a mélységekbe, ahova leszállt". 
    A politikus hozzátette: Pukli István, a XIV. kerületi Teleki Blanka Gimnázium igazgatója a kedd délutáni, Kossuth téri tüntetésen ultimátumot adott a kormányzatnak és mindenkit arra hívott fel, hogy álljon ki önmagáért, a gyermekeikért és a jövőért. A PM támogatja a kezdeményezést - nyomatékosította.
    Felidézte azt is, hogy Karácsony Gergely, Zugló PM-s polgármestere azt mondta, a Fidesz-kormány nem a nép kormánya, hanem a nép ellensége. A nép pedig hamarosan meg fogja mutatni, hogy ezt nem tehetik sokáig - mondta Tordai Bence, hozzáfűzve: 2018-ban megbuktatják a jelenlegi kabinetet, méghozzá úgy, hogy a politika azt az új arcát mutatja majd, amelyik nem az uralomról, hanem az együttműködésről szól.

 

Budapest, 2016. március 16., szerda (MTI)

 

Csatlakozz! - http://parbeszedmagyarorszagert.hu/urlap/csatlakozz-hozzank

Új. Bal. Zöld.