Megosztás
2015.10.6. |

A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint Magyarország akkor volt erős és sikeres állam, amikor képes volt integrálni a sokszínű közösségeket.

 

    Tordai Bence, a PM szóvivője a Civil Összefogás Fórum (CÖF) köztéri plakátkiállítására reagáló sajtótájékoztatóján azt mondta, ha "nem a puszta rosszindulat vezérelné a CÖF-öt", akkor is meg lehetne nekik köszönni, hogy reklámozzák a PM társelnökének szavait. Ijesztőnek nevezte, hogy az egy nappal az aradi vértanúk emléknapja előtt nyílt kiállítás készítői úgy gondolják, hogy Karácsony Gergely sokszínűség erejéről szóló gondolata riogatásra alkalmas.
    Úgy látszik, hogy "ezeknek a bérgyűlölködő fideszeseknek" semmit nem mond Szent István, Hunyadi Mátyás vagy a reformkor öröksége, szembeköpik 1848-49 hőseinek üzenetét, akik más nemzet fiaiként harcoltak a magyar szabadságharcban - fogalmazott.
    A CÖF hétfőn nyitott köztéri kiállítást Budapesten, a tizenkét plakáton baloldali és jobbikos politikusok képe mellett az illegális bevándorlással kapcsolatban tett kijelentéseik olvashatók.



MTI 2015. október 6., kedd 14:27