Megosztás
2016.8.20. |

Az államalapítás ünnepe a közös ország, a közös múlt és a közös jövő ünnepe. A nap, amikor emlékezünk és óvjuk mindazt a jót és örök értékeket, amelyek összekötnek generációkat, amelyek miatt hazánk neve Magyarország, amiért a piros-fehér-zöld lobogót látva mindenkinek hazája jut eszébe.

 

Ma az ünnep tisztaságát védenünk kell. Az államalapítás nem ugyanazt jelenti annak, aki szerint az uszításban, a másiknak a hazából való kizárásából gyűlöletiskolát teremtő Bayer Zsoltnak Magyar Érdemrend lovagkereszt jár. Beárnyékolja az ünnepet, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda bűncselekmény hiányában lezárta a rogáni V. kerületi ingatlanok botrányos, áron aluli értékesítése kapcsán tett feljelentések után indított nyomozását. De ennek ellenére sem hiába dolgozott többek között a sokak mások mellett feljelentéssel élő Szabó Tímea a Párbeszéd Magyarországért társelnöke, országgyűlési képviselő sem, hiszen egy ország tudja, hogy Rogán Antal esetében, az sem igaz, amit kérdez. Emellett ma különösen nem szabad feledni, hogy Magyarországon milliók esnek ki a társadalomból, így a hazából. 

 

Augusztus 20-án rájuk gondolva kell erőt gyűjtenünk, nem feledve, hogy az ünnepeinket, a történelmünket, a jövőt menti meg az, aki hazánkat megszabadítja Orbánéktól.

 

2016. augusztus 20.

Párbeszéd Magyarországért

 

Csatlakozz!