Megosztás
2016.10.10. |

Gyanúsítottként hallgatták ki Mengyi Roland fideszes országgyűlési képviselőt hétfőn – értesült a 24.hu. A „Voldemort” néven elhíresült politikusnak különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben, bűnsegédként elkövetett költségvetési csalás kísérletével és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés miatt kell felelnie. Az információt Mengyi ügyvédje, Futó Barnabás megerősítette a 24.hu-nak.

 

Mengyi Rolandnak távoznia kell a magyar közéletből, le kell mondania!



Ilyen szintű korrupciós ügybe nem lehet "véletlenül" belekeveredni, ezért a fideszes politikusnak azonnal le kell mondania. A kaszinó-jobboldali kormányzásról minden nap kiderül egy kétes, korrupciógyanús ügy. Még soha nem volt ilyen korrupt kormánya az országnak, ráadásul ezt nem mi állítjuk, hogy hanem a korrupcióval foglalkozó nemzetközi szervezetek.

A Párbeszéd Magyarországért Korrupcióellenes főügyészséget (http://mindenkiszamit.hu/antikorrupcio/) hozna létre, valamint törvénybe foglalnánk az antikorrupciós minimumprogramot és az átláthatóságot, úgy ahogy azt Karácsony Gergely a Párbeszéd társelnöke Zuglóban polgármesterként tette.

Ha eleged van a Fidesz-maffiából, csatlakozz, és kergessük el őket!

Csatlakozz!