Tordai Bence
Megosztás
2018.4.2. |

A Fideszre szabott választási törvény elfogadásától a kamupártok támogatásáig, a közpénzből futtatott százmilliárdos Fidesz-kampánytól a kormányhű médiavilág kiépítéséig számtalan lépés bizonyítja: a hatalma elvesztésétől rettegő Orbán-rendszer bármilyen aljasságra képes.

A választás elcsalására tett legújabb kísérlete keretében a Fidesz a személyes adatainkat lopta el, hogy hazug propagandájukkal spammelhessenek.

Orbán Viktor főtanácsadója, Bakondi György a napokban elismerte, hogy félmillió email címet árasztott el kéretlen levelekkel, és azt állította, hogy az érintettek megadták az adataikat. Csak azt nem tette hozzá, hogy nem a Fidesznek, hanem az ügyfélkapun keresztül az államnak, vagy valamelyik helyi önkormányzatnak.

Azóta kiderült, Orbán más emberei is törvényt sértettek: Novák Katalin család- és ifjúságügyért is felelős államtitkár, Simicskó István honvédelmi miniszter és Gál Kinga, a Fidesz-KDNP EP-képviselője is spammelt.

Egyértelmű: a Fidesz nyakig ül az adatlopási botrányban, ezért Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivője érintettként feljelentést tett a Fővárosi Főügyészségen, bejelentést tett a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, és beszámoltatja az ügyben a belügyminisztert is.

Hiába a kétségbeesett kísérletek: április 8-án Karácsony Gergely vezetésével a nép le fogja váltani és elszámoltatni Orbán Viktort és rezsimjét!

Budapest, 2018. április 2.
Tordai Bence
a Párbeszéd szóvivője

 


Csatlakozz
, hogy legyen Karácsony!