Párbeszéd
Megosztás
2019.2.8. |

2018-ban 22 sajtópert vesztett Ripost nevű propagandakiadvány csütörtöki, Karácsony Gergelyt és az előválasztást támadó, elvileg cikknek nevezett koholmánya nyomán 3 kérdést intézett a Párbeszédhez az ugyancsak kormánybarát Magyar Nemzet. Íme, a propagandaközpontból diktált kérdésekre a válaszok:

 

1. Mivel magyarázzák a történteket?

Azzal, hogy a propagandamédia szokásosan hazugság terjesztésre kapott parancsot. A propagandamédia csak tavaly 109 esetben vesztett sajtó-helyreigazítási pert megalapozatlan, lejárató cikkek miatt, és az idén is sokat fog.

2. Milyen lista alapján küldött Karácsony Gergely köszönő leveleket?

Nem szeretnénk meglepetést okozni a válasszal, de a biztonság kedvéért rögzítjük: a Párbeszéd az összes, jogszerűen az adatbázisában szereplő szimpatizánsának megköszönte a részvételt és a támogatást. Nincs ebben semmi rendkívüli, legföljebb a Magyar Nemzet számára: ilyesféle köszönetnyilvánításokkal magyar és külföldi politikusok, pártok rendszeresen élnek a szavazások, választások után.

3. Hogyan zajlott a szavaztok számlálása?

Miután publikálták is a metódust, valószínűleg csak a Magyar Nemzet lepődik meg azon a tényen, hogy az előválasztáson résztvevő 4 szervezet által delegált szavazatszámlálók számolták a szavazatokat. Mindent további képes és szöveges információt megtalál itt: www.elovalasztas2019.hu

 

Párbeszéd