Megosztás
2014.9.9. |

Karácsony Gergely: meg kell védeni a Városligetet, fel kell újítani a panelházakat, meg kell óvni a kertvárosi résznek az alacsony beépítettségét, miközben mondjuk tömegközlekedést kell fejleszteni. Csupa olyan dolog, amitől az ott élő embereknek jobb lesz, hogyha ezeket meg tudjuk csinálni.

Zöld politikusként azért látok ezekben óriási lehetőséget és azért vagyok ebben nagyon motivált, mert úgy érzem, hogy amikor itt arról beszélünk, hogy a zöldpolitika a jövő, azt helyben egy kerületben, tökéletesen meg lehet valósítani.

Az emberek attól szenvednek, hogy átmegy rajtuk az agglomerációs forgalom, amit a tömegközlekedés kiválthat, amikor meg kell védenünk a Városligetet, ami Budapest első tervezett közparkja, ahol sok százéves fákat akarnak kivágni, hogy ott óriási épületeket építsenek, ahol az embereknek arra megy el a pénze, hogy rosszul szigetelt panelházakban laknak, mert az elmúlt négy évben egyetlen egy házat sem újítottak fel, akkor én azt gondolom, hogy a zöld programot szeretném, zöld programot kell megcsinálni.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Q3tvAQWr6i8&list=UUXxUjsYxbL1llIe9Ra6wcyQ