Megosztás
2014.7.6. |

Mészáros Lőrinc, az ország legtehetségesebb embere?

Az Együtt-PM figyelemfelhívó akciót tartott ma délelőtt Orbán Viktor szűkebb pátriájában, hogy a helyi polgárok is megtudják, hogyan gazdagodott meg a felcsúti polgármester, Orbán Viktor kebelbarátja, Mészáros Lőrinc. A pártszövetség aktivistái Felcsút és Alcsútdoboz összes háztartásába eljuttatták azt a szórólapot, mely közérthető formában mondja el az igazságot Mészárosról.

Az akciót követő sajtótájékoztatón Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke bejelentette, hogy a szövetség Alcsútdobozon Váradi Andrást indítja a polgármesteri székért.

 

Ma délelőtt Váradi András, valamint Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke, és tizenöt aktivista szórólapokat osztott szét Alcsútdobozon és Felcsúton, hogy a helyiek végre tisztába kerüljenek azzal, milyen emberek vezetik őket. A közérthető felvilágosító lapot minden háztartásba eljuttatták a környéken.

Két héttel ezelőtt a legnagyobb kereskedelmi csatorna híradója Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor jóbarátja és Felcsút polgármestere, mesés vagyongyarapodásával foglalkozott. Ekkor derült ki, hogy a felcsúti polgárok sincsenek tisztában azzal, micsoda gazdagodáson ment keresztül polgármesterük. „Az adás másnapján tucatjával szólítottak meg az utcán, azt kérdezték tőlem, hogyan lehetséges ez? Ez az Orbán-rendszer lényege – csak ezt tudtam nekik válaszolni. Ez ellen küzdünk mi” – mondta el Váradi András, az Együtt-PM választókerületi elnöke mai felcsúti sajtótájékoztatóján.

Juhász Péter a sajtótájékoztatón elmondta: „ilyen emberekre van szükségünk, mint Váradi András, aki fáradhatatlanul harcol a Fidesz-maffia ellen. Nagyon fogok neki szurkolni a választáson. Az Együtt-PM ugyanis úgy döntött, Váradi Andrást indítja Alcsútdoboz polgármesteri posztjáért az őszi önkormányzati választáson.”

 

Budapest, 2014. július 6.

Együtt-PM Sajtó