Megosztás
2014.12.18. |
Az elmúlt hetekben láttak napvilágot azok a fotók, melyeken Habony Árpád, volt koronaőr méregdrága luxuskiegészítőkkel fejezi ki szolidaritását az egyre elszegényedő emberekkel. Orbán Viktor Raszputyin-jának hivatalos beosztása nincs, saját irodája mégis van a Századvégnél. A PM vagyongyarapodási vizsgálatot kezdeményez a NAV-nál.
 
Miközben tízezrek tüntetnek napról-napra dühösebben az utcán és százezrek lesznek napról-napra elkeseredettebbek és szegényebbek, addig az urizáló luxusjobboldal politikusai, Rolex karórákkal a csuklójukon és Gucci táskákkal a vállukon próbálják elhitetni velünk, hogy ők igenis törődnek az egyre elszegényedő emberekkel.
Habony Árpád nem választott politikus és nem is kormányzati tisztviselő, így nem kell vagyonnyilatkozatot tennie. Láthatatlanul gazdagodhat az adófizetők vérét szívva, éppen ezért felszólítjuk a NAV-ot, hogy kezdeményezzen vagyongyarapodási vizsgálatot ellene. 
A Párbeszéd Magyarországért elszántan küzd a korrupció ellen, éppen ezért mindent megteszünk, hogy Habonyt és az összes korrupt újgazdag politikust, minél előbb leleplezzük és számon kérjük őket!
 
Barabás Richárd, a PM önkormányzati képviselője