Megosztás
2016.11.4. |

A Párbeszéd Magyarországért elnöksége üdvözli a Magyar György és Borz Miklós által nemrégiben bemutatott ONLINE NULLADIK FORDULÓ  nevű civil választáspolitikai projektet, mely egy online előválasztásra tesz javaslatot.

Mivel a Párbeszéd közismerten elkötelezett az előválasztások iránt, nagyra tartunk minden olyan javaslatot, amely az előválasztás implementációjával foglalkozik. Mi magunk is kiemelt lehetőséget látunk az online szavazásban - mivel felhasználóbarát, költséghatékony és lehetővé teszi a minél szélesebb körű részvételt. Úgy látjuk, hogy a célokban tökéletesen osztozunk e javaslat kidolgozóival, hiszen mi is azt szeretnénk elérni, hogy a politika ne csak a pártok, hanem a többi társadalmi szervezet felé is nyitott legyen.

Ezért nagy örömmel vettük eme javaslatot, és úgy látjuk, az Online Nulladik Forduló projekt ígéretes hozzájárulás ahhoz, hogy eredményesen egyesíthessük a kormányváltást akaró állampolgárok és társadalmi szervezetek erejét, és ezáltal lehetségessé váljon az ellenzéki győzelem a 2018-as választáson.

Szívesen részt veszünk az ezzel kapcsolatos további közös gondolkodásban.

 

2016. november 4.

Párbeszéd

 

Mindenki számít!
Csatlakozz!