Szabó Tímea
Megosztás
2018.10.3. |

A Trócsányi ügyvédi iroda óránként (!) 120 ezer forintot, az otthonápoló édesanyák pedig havonta 52 ezer forintot kap a kormánytól. Hazug és aljas az Orbán-kormány, amelyik állandóan a saját haverjait tömi, nem az embereken segít!

Trócsányi László miniszter megsértődött rám, és megkérdezte, hogy “mivel érdemelte ki az állandó figyelmemet”. Hát mondjuk azzal, hogy a nevét viselő ügyvédi iroda, a „Nagy és Trócsányi” negyed milliárd(!) forintos szerződést kötött a kormánnyal, hogy képviselje Orbánékat egy paksi bővítéses perben. Óránként 120 ezer forintot kap az ügyvédi iroda, amihez állítólag Trócsányinak már semmi köze, mert eladta a részesedését. Persze, ismerjük ezeket az eladásokat. Mondjuk eladta a lányának, fiának, unokájának vagy haverjának, akiknek persze nem kell vagyonbevallást csinálni.

Ja, és szintén a Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda képviselte a bankokat a devizaperekben. Értitek, nem az embereket, hanem a bankokat képviselte!

Tisztelt miniszter úr! A jövőben is számíthat a kiemelt figyelmemre! Egészen addig, amíg az otthonápolók nem kaptak maguktól többet, mint az ön ügyvédi irodája. 

Szabó Tímea

Nézd meg a videót is!