Karácsony Gergely
Megosztás
2018.2.22. |

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje a mai napon szövetségi megállapodást írt alá a Magyarországi Szociáldemokrata Párttal (MSZDP).

 

A Változás Szövetsége a Liberálisok után egy olyan, nagy hagyományokkal rendelkező – 128 éves – baloldali párttal bővült, amelynek korábbi vezetője a magyar szociáldemokrácia emblematikus alakja, Kéthly Anna volt. A Változás Szövetsége ezzel újabb fontos lépést tett a magyar baloldal legjobb hagyományainak felújítása érdekében.

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje és Hasilló László, a Szociáldemokrata Párt elnöke aláírták ma azt a szövetségi megállapodást, amelynek alapja, hogy a magyar baloldal visszatér a klasszikus szociáldemokrata hagyományokhoz. A kormányváltás mellett a cél a baloldal megújítása és a szociális demokrácia megteremtése. 

A megállapodás értelmében az MSZDP tagjai, aktivistái segítik a Változás Szövetségének kampányát, és  arra buzdítják támogatóikat, hogy szavazzanak a Karácsony Gergely vezette MSZP-Párbeszéd listára, amelyen a szociáldemokraták elnöke is helyet kapott.


Budapest, 2018. február 22.
MSZP-Párbeszéd, a Változás Szövetsége

 

Csatlakozz, hogy legyen Karácsony!