Megosztás
2021.5.20. |

 

Tapasztalt és harcedzett politikus Tigelmann Péter, aki önkormányzati képviselőként és üzletemberként is a jó ügyeket szolgálja Dombóváron. A korábbi alpolgármester a legalkalmasabb személy arra, hogy legyőzze a hatalom emberét, a fideszes Potápi Árpádot!

Tigelmann fizikusként végzett az ELTE-n, 1989-től DAAD-ösztöndíjas volt Hannoverben, majd a német parlamentben gyakornokoskodott. Hazatérve – öccsével és apjával – vendéglátással foglalkozó családi vállalkozást alapított. A Dombóvár-Gunarasfürdőn működő, általa vezetett vállalkozást három évtized alatt olyan üdülőkomplexummá fejlesztette, amely ma 32 szobás hotelt, apartmanparkot, kempinget és éttermet működtet. Az európai értékek iránti elkötelezettségét a névválasztás – Hotel Európa – is tükrözi.

Szállodáját rendszeresen felkínálja szociális és jótékonysági célokra: legutóbb ötven, Covid-osztályon szolgálatot teljesítő egészségügyi dolgozót látott vendégül – családtagjaikkal – wellnesshétvégére. A koronavírus-járvány alatt egyetlen dolgozóját sem bocsátotta el. Büszke sváb gyökereire – 1998 óta képviselő Dombóvár német nemzetiségi önkormányzatában, amelyet négy évig vezetett is –, és a tisztességesen, becsületesen elvégzett munkában hisz.

Önkormányzati képviselőként hét éve dolgozik Dombóváron, és felháborítja a mindent beterítő fideszes korrupció. Alpolgármesterként (2014–2019) is azon dolgozott, hogy az általa felügyelt beruházások korrektül valósuljanak meg. Képviselőként kizárólag a város és az emberek érdekeiért küzd, szemben a hatalom helyi emberével, Potápi Árpáddal, aki magára hagyta a választókerületét.

A fideszes képviselőt látszólag az sem érdekli, hogy a régi terveket felrúgva, nem a választókerületen keresztül építené meg a kormány az M9-est. Csak Dombóváron közel 200 önkormányzati bérlakás veszhet el, így a rászorulókat nem lehet majd lakhatással segíteni, de Pótápi ezzel a kérdéssel sem foglalkozik.

– Olyan képviselőre van szükség, akinek a választókerülete az első – mondta Tigelmann Péter.

– Alpolgármesteri, képviselői tapasztalata nagy hasznunkra lesz a kormányváltás után, ahogyan a választókerülete is sokat profitál majd Péter munkájából – említette Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, miniszterelnök-jelöltje, főpolgármester.

– Potápi Árpád 23 éve képviselő, de láthatóan egyre jobban elszakadt a választókerületében élők mindennapjaitól. Olyan képviselőre van szükség, aki szívvel-lélekkel képviseli a választókerületét. Tigelmann Péter éppen ilyen elkötelezett politikus és vezető – tette hozzá Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke.

 

Még több információ, támogatás és csatlakozás itt: www.parbeszed.hu/tigelmannpeter