Megosztás
2014.6.27.

Szavazzon a parlament az Együtt-PM törvényjavaslatáról!

 

Az Együtt-PM Szövetség lemondásra szólítja föl Tasnádi László rendészeti államtitkárt, mert mai sajtóinformációk szerint egykori államvédelmis ügynököt irányított a Nagy Imre újratemetés idején! Az Együtt-PM továbbra is követeli, hogy a parlament tárgyalja meg májusban beadott törvényjavaslatát, mely megnyugtatóan rendezné ezt a kérdést!

 

Az Együtt-PM Szövetség vállalhatatlannak tartja, hogy egy volt állambiztonsági ügynök rendészeti államtitkár lehet Magyarországon! Felszólítjuk Tasnádi Lászlót, hogy haladéktalanul mondjon le, és távozzon a közéletből!

Az Együtt-PM szerint a magyar demokrácia szégyene, hogy a rendszerváltás óta nem sikerült rendezni az ügynökakták kérdését, és ezért évről-évre újabb kellemetlen meglepetések érik a magyar polgárokat. Az Együtt-PM képviselői ezért májusban törvényjavaslatot nyújtottak be a parlamenthez, mely végre rendezné ezt az adósságot. Követeljük, hogy az illetékes bizottság haladéktalanul tárgyalja meg, az Országgyűlés pedig szavazzon róla: így kiderülhet, mely képviselők számára fontos az igazság, és kik azok, akik inkább annak elhallgatásában érdekeltek.

 

Budapest, 2014. június 27.

Együtt-PM Szövetség

 

(kép: 444)