Megosztás
2021.5.31. |

 

Tapasztalt vezetőként Szórádi Sándor, a Párbeszéd és az MSZP előválasztási képviselőjelöltje azért dolgozik, hogy a megannyi problémával küszködő keleti régióban újra az emberek hatalmáról szóljon a politika, és ne a helyiek érdekeit háttérbe szorító fideszes vezetőkről.

Az ötvenöt éves, háromgyermekes politikus világéletében vezetőként, de mindig is csapatban dolgozott: több mint két és fél évtizedes karrierje során alapvetésnek tekintette a vélemények meghallgatását, az álláspontok ütköztetését, az emberek javát szolgáló döntések meghozatalát. Értékesítési vezetőként, iskolaigazgatóként, szaktanácsadóként is a közösség érdekét tartotta szem előtt, ahogyan a Nyíracsád Községi Önkormányzat képviselőjeként is ebben a szellemben szolgál. Helyben közös munkával már sikerült a Fidesztől elvenni a többséget, a cél pedig az, hogy országgyűlési képviselőként is tehessen a helyiekért a Debrecen és környékének egy részét átfogó választókerületben.

Szórádi Sándor szereti a futballt – a pályán egyszer életet is mentett –, de a magyar labdarúgósportot teljesen beterítő korrupciós „üzletág”, a tao-mutyik ellensége. Rendszeresen részt vesz gyerekek nyári táboroztatásában, és számos szociális program tevékeny képviselője. Büszke arra, hogy közös összefogással sikerült szolidárisabbá tenni az önkormányzat működését: elérték például, hogy minden család kapjon tűzifát vagy pénzbeli támogatást a téli fűtéshez. Szórádi vezeti a helyi polgárőrséget is.

– Ha valahol, itt, a térségben pontosan látható, mit jelent a kiváltásgosok egy százalékának az uralma a többség kilencvenkilenc százaléka felett. Küzdeni fogok azért, hogy ez az arány megforduljon, és a többség kilencvenkilenc százalékáról szóljon a politika! – említette Szórádi Sándor.

– Szórádi Sándorra a kormányváltás után nagy szükség lesz az Országgyűlésben, mert nemcsak a politikában, hanem az üzleti életben, az oktatásban és civil szervezetben is számottevő vezetői tapasztalatra tett szert. Egykori debreceni diákként különösen örülök, hogy Fábián István korábbi debreceni rektor mellett egy másik kiváló vezetőt is indít a Párbeszéd–MSZP-szövetség a térségben” – mondta Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, miniszterelnök-jelöltje, főpolgármester.

– Tasó László az Országgyűlésben sokszor bebizonyította, hogy méltatlan a képviselőségre. Szórádi Sándor viszont személyeskedések helyett fáradhatatlanul szolgálná a választókerületét – tette hozzá Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, frakcióvezetője.

 

Még több információ, támogatás és csatlakozás itt: www.parbeszed.hu/szoradisandor