szemét
Megosztás
2018.11.13. |

A hulladékot nem viszik el, a befizetett pénz eltűnik, viszont egy áttekinthetetlen cégháló kezébe kerültek a kukaholding összes ügyfelének személyes adatai.

Azt gondoltuk, hogy ennél rosszabb már nem lehet a kukaholding működése, de tévedtünk. Miután a Garancsi-cégek 700 millióból nem voltak képesek felállítani egy működőképes számlázási rendszert, most a beszedésért 7,6 milliárdot kap a kukaholdingtól a Díjbeszedő Zrt.-vel együtt egy balkányi kis cég, amely eddig élelmiszer-kereskedéssel foglalkozott. A négyfős cég érthetően nem képes az országos feladatellátásra, ezért egy bonyolult alvállalkozói rendszert hozott létre, "vagyis az eredmény az lett, hogy kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozások kezébe került az NHKV Zrt. több százezer ügyfelének sok személyes adata és esetleges pénztartozása."

Na, ez az a pont, ahol már nincs mese: a hulladékelszállítás díjának számlázását és behajtását haladéktalanul vissza kell adni azon cégek kezébe, amelyek a szolgáltatást valóban végzik és az előírásokat újragondolni annak érdekében, hogy valóban működni tudjanak és ne álljanak elszállítatlan szeméthegyek az egész országban! --- Olvasd el a hírt is.

 

V. Naszályi Márta

Csatlakozz!