Karácsony Gergely
Megosztás
2017.7.22. |

Bármit is mondott a Bálványosi Szabadegyetemen Orbán Viktor, a Párbeszéd szerint valójában nem a külső erőkkel, hanem saját népével áll harcban a miniszterelnök. Ezt mutatja az is, hogy a vele ellentétes véleményt képviselőket ismét atrocitás érte a beszéde alatt.

 

Párbeszéd szerint Orbán Viktor nem külső erőkkel, hanem a saját népével áll harcban. Ezt semmi sem mutatja jobban, minthogy hajánál fogva rángatták azt a nőt, aki a közönség soraiban a Városliget beépítése, a paksi bővítés és a Római-partra tervezett mobilgát ellen akart tiltakozni. Elfogadhatatlan, hogy ismét erőszakban van része annak, aki hangot mer adni a kormánnyal ellentétes véleményének.

 

A Párbeszéd korábban mindhárom kérdésben, népszavazáson akarta kikérni az emberek véleményét, de Orbán Viktor utasítására ezeket a választási bizottság majd később a Kúria is ellehetetlenítette.

 

A miniszterelnöknek és a kormány viselje el a jogos kritikát, és a fiatalok bántalmazása helyett állítsák le Paks2 építését, a Római-part árvízvédelmének durván környezetpusztító módon tervezett megvalósítását és a Városliget betondzsungellé változtatását.

 

 

Budapest, 2017. július 22.

Karácsony Gergely

a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, társelnöke

 

 

Ismerd meg a Párbeszéd programját, mondd el róla a véleményed, mert nekünk mindenki számít: http://mindenkiszamit.hu/
http://alapjovedelmet.hu/
Csatlakozz, mert tenni kell!