Párbeszéd
Megosztás
2018.9.11. |

Szabó Tímea az első megemelt képviselői fizetéséből járó többletet a Margit Kórház mammográfiai szűrőprogramjának eszközbeszerzésére ajánlotta fel. Bővebben.

Kocsis-Cake Olivio a Párbeszéd parlamenti képviselője, az Országgyűlés által megszavazott fizetésemelését többek között, a Remény A Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványnak utalja el. Bővebben.

Mellár Tamás a Párbeszéd Magyarországért frakciójának tagja sem veszi fel az országgyűlés által megszavazott fizetésemelését.
"Én "nemmel" szavaztam és nem is fogom felvenni a fizetésemelésemet, hanem a Mindenki Pécsért Mozgalom céljainak megvalósítására fogom költeni." Bővebben.

Tordai Bence a Párbeszéd képviselője körülbelül 200 ezer forintot adományoz el a megemelt országgyűlési fizetéséből. 
"Az adakozás, a társadalmi felelősségvállalás fontos, és joggal elvárható azoktól, akik ezt megengedhetik maguknak. De a nagy társadalmi igazságtalanságokat csak egy rendszerváltás és egy új, baloldali értékeket követő kormányzás tudja majd orvosolni." Bővebben.

Burány Sándor a Párbeszéd Magyarországért frakciójának tagja is eladományozza az országgyűlés által megszavazott fizetésemelését.
"Jó pár évvel ezelőtt azért lettem képviselő, hogy segíthessek. (...) Ezért baloldali képviselőtársaimhoz hasonlóan úgy döntöttem, hogy képviselői alapfizetésem adók befizetése utáni nettó növekményét közcélokra ajánlom fel. Ezt az összeget a Kispesti Rászorultak Megsegítésére Közalapítványnak fogom átutalni a jövőben. Elkél a segítség." Bővebben.

 

Csatlakozz!