Megosztás
2014.8.5. |

Aláírásgyűjtést indít az Együtt-PM polgármesterjelöltje

 

Szőllősi Gábor, az Együtt-PM Szövetség érpataki polgármesterjelöltje szégyenkezik, és minden jó érzésű magyar ember nevében bocsánatot kér a település jelenlegi vezetője, Orosz Mihály Zoltán botrányos viselkedése miatt! Szőllősi aláírásgyűjtő akciót indít Érpatakon, hogy a falu lakói együtt mondják ki: elég volt a szégyenből!

 

Érpatak normális többsége, és minden jó érzésű magyar ember nevében bocsánatot kérek polgármesterünk, Orosz Mihály Zoltán viselkedése miatt! A településvezető által sorozatosan elkövetett cigányellenes, idegenellenes és antiszemita megnyilvánulások a minapi akcióval olyan szintet értek el, ahol már azt kell mondanunk: ne tovább! A jelenlegi polgármester szégyent hoz minden érpataki emberre, akik elsöprő többsége a békés együttélés, a közös gyarapodás, a normális Magyarország híve.

Éppen ezért, az engem polgármesternek jelölő Együtt-PM Szövetség elnökségével egyeztetve úgy döntöttem, aláírásgyűjtő akciót indítok Érpatakon. Minden háztartásba személyesen fogok elmenni, és a normális és békés emberek támogató aláírását fogom kérni, hogy együtt mondjuk ki: elegünk van abból, hogy Orosz Mihály Zoltán viselkedése miatt szemlesütve kell, hogy járjunk! Elegünk van a szégyenkezésből! Orosznak mennie kell!

 

Érpatak, 2014. augusztus 5.

 

Szőllősi Gábor,

az Együtt-PM Szövetség érpataki polgármesterjelöltje