Megosztás
2016.9.12. |

A Párbeszéd Magyarországért társelnöke szerint Orbán Viktor miniszterelnök hétfői parlamenti felszólalásának semmi köze nem volt a magyar valósághoz.

  

    Szabó Tímea sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormánytól elvárták volna, hogy legalább minimálisan szembenézzen az elmúlt két év kudarcaival. Szerették volna, ha Orbán Viktor elmondja, hogyan vált az egykori konzervatív, polgári értékeket képviselő Fideszből egy "kabriókultúrát képviselő kormány" - tette hozzá.

    A Párbeszéd szerette volna, ha a miniszterelnök beszélt volna arról, hogy miközben gyermekek százezrei éheznek, orvosok és nővérek hagyják el az országot, Matolcsy György jegybankelnöknek havi ötmilliós fizetése van és úgy látszik, hogy már "a haverokat és a szeretőket is közpénzből pénzeli a kormány" - folytatta a független képviselő, tovább hiányolva, hogy nem volt szó az egészségügy és az oktatás válságáról, az önkormányzati dolgozók tervezett sztrájkjáról.

    Szabó Tímea arra kért minden szavazót, hogy október 2-án ne vegyen részt a kvótareferendumon, helyette jöjjenek el a Párbeszéd Magyarországért által szervezett tüntetésre.

 

Budapest, 2016. szeptember 12., hétfő (MTI)

 

Elég volt a fideszes maffiából!

Csatlakozz!