Megosztás
2013.5.14.

Nem úszta meg a miniszterelnök sem, hogy ne kapjon trafikot. A Népszabadság cikke szerint Orbán és felesége felcsúti birodalmának művelője Flier János veje, Junek Károly nyerte el a Felcsúton kiadott egyetlenegy trafiknyitási jogot. A Flier család 320 hektár föld bérletét nyerte el a környéken, most pedig a nemzeti dohányterjesztésből is kiveszi a részét.

A Nemzeti Együttlopási Rendszer szemérmetlen módon immáron nem csak a fideszes képviselők haverjait és kiszolgálóit jutalmazza a koncessziós pályázatokon, de a miniszterelnök érdekeltsége sem marad üzlet nélkül. A felcsúti birodalom hektárról hektárra, trafikról trafikra épül. Egy szociálisan megzuhant ország nézi azt, ahogyan a felcsúti kiskirályok bekebeleznek iparágakat, földeket, trafikokat, a teljes magyar államot, az adófizetők pénzét. Egy Felcsút által foglyul ejtett ország nézi, ahogyan a trafikgyőztes Junek Károly apósa cserélgeti földeket a miniszterelnök családjával, majd pedig azok őrzője és felügyelője lesz.

S ha ez még nem elég, úgy Flier János veje – akinek felesége a Vidékfejlesztési Minisztérium munkatársa – még Bicskén is nyert dohányboltot. A trafikpályáztatás az orbáni rendszer mintaprojektje. Elvenni, kisajátítatni, elűzni – Felcsúton ezt a modellt már ismerik, immáron országos szintre emelkedett az oligarchastratégia.

 

 

De ennek itt vége kell, hogy legyen: a Párbeszéd Magyarországért nem hagyja nyugodni a föld- és trafikmaffiózókat, büntetőfeljelentéssel él az ügyben, amelynek végén lemondások sorozata várható.

 

2013. május 14.

Szabó Rebeka

országgyűlési képviselő

Párbeszéd Magyarországért

Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség