Párbeszéd
Megosztás
2017.2.20. |

Orbán Viktor a tavaszi országgyűlési ülésszakot megnyitó beszédében ismét tanúbizonyságot tett arról, amit már az "évértékelő" beszédében is hallhattunk: a gyűlöletpolitika folytatódik. Mindeközben az ország romokban hever, az emberek elszegényednek és kivándorolnak.

A Párbeszéd szerint Magyarországra Orbán Viktor és a tolvajokból álló kormánya jelenti a legnagyobb veszélyt. Miközben a miniszterelnök a "brüsszeli bürokraták", a menekültek, vagy a nemzetközi civilszervezetek ellen indít milliárdos kommunikációs kampányokat, addig az emberei: Rogán Antal vagy a miniszterelnök strómanjai, szépen csendben, szétlopják az országot.

A Párbeszéd szerint amíg a fideszesek helikoptereznek és urizálnak, addig 170 ezer gyermeknek nincs WC a lakásában, 30 ezren az utcán élnek, 100 ezer család olyan helyen él, ahol nincs víz-, villany- és fűtésszolgáltatás, eközben pedig csökkent az egészségügyi ráfordítás és hanyatlik az oktatás.

A Párbeszéd úgy véli, hogy a tavaszi országgyűlési ülésszak fő témái, megint nem az emberek valódi problémáinak megoldásáról szólnak majd, hanem gyűlöletkeltésről és a valóság elfedéséről.

 

Olvassátok, terjesszétek a Párbeszéd programjait: http://mindenkiszamit.hu/

http://alapjovedelmet.hu/
https://parbeszedmagyarorszagert.hu/hu/ugyek 

 

Budapest, 2017. február 20.
Párbeszéd Sajtó

 

Nekünk mindenki számít!
Csatlakozz!