Habony_Árpád
Megosztás
2015.1.8. |

A mai napon egy közérdekű adatigénylésre adott válaszból kiderült, hogy Habony Árpád számára (a 2013/9 házelnöki rendelet alapján) a Miniszterelnökség biztosít állandó parlamenti belépőt. Az országgyűlési sajtóiroda válaszából kiderült az is, hogy Habony Árpádnak szakértői belépője van, amit a rendelet alapján csak szakértők és munkatársak kaphatnak, vagyis csak olyan személyek, akik szerződéses viszonyban állnak a Miniszterelnökséggel. 

 

A fentiek alapján felmerül, hogy a Miniszterelnökség és Lázár János korábban hazudott, amikor azt állította, hogy nem állnak szerződéses viszonyban Habony Árpáddal. Amennyiben viszont nem létezik szerződéses viszony, akkor hagyják abba a jogsértést és tartsák be a házelnöki rendeletet: vonják meg Habony Árpád belépési engedélyét!

 

A PM felszólítja Lázár Jánost, hogy nyilatkozzon és tisztázza a Miniszterelnökség és Habony Árpád közötti kapcsolatot! Egyúttal közérdekű adatigénylést nyújtunk be azért, hogy mihamarabb tisztán láthassuk Habony Árpád és a Miniszterelnökség viszonyát!

 

Budapest, 2015. január 7.

 

Barabás Richárd, a PM önkormányzati képviselője