Megosztás
2016.8.18. |

A fideszes Mengyi Roland ellen annyi bizonyíték van, hogy a "fideszes" legfőbb ügyésznek nem volt más választása, mint kezdeményezni a fideszes képviselő mentelmi jogának felfüggesztését. Lebukott egy korrupt fideszes politikus, de számtalan van, akik ellen nem indult nyomozás az elmúlt években! - mondta Barabás Richárd, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja csütörtöki sajtótájékoztatóján.

 

 Az ellenzéki politikus a Legfőbb Ügyészség bejelentését úgy értékelte: "ez az első jó lépése az ügyészségnek, amit az elmúlt években tett, az első olyan lépés, ami arra utal, mintha jogállamban élnénk".

 Barabás Richárd a Fideszt arra szólította fel, hogy gyorsan és határozottan foglaljon állást arról, hajlandóak-e kiadni "Mengyi Roland Voldemortot" az ügyészségi vizsgálatnak. Közölte azt is: emellett Tállai Andráshoz, a Nemzeti Adó-és Vámhivatal elnökéhez fordulnak, mert tudni akarják, hogy kik és miért adtak utasítást a Mengyi Rolandot leleplező akció lefújására.

 Ahhoz, hogy a csaló, korrupt politikusok tényleg a börtönben kössenek ki kormányváltásra van szükség. Vissza kell hozni a tisztesség kultúráját a magyar politikába! Ez a célja a Párbeszéd Magyarországért-nak!

 A Párbeszéd Magyarországért az ország egyetlen pártja amely nem csupán beszél róla, hanem részletesen kidolgozta a korrupcióellenes ügyészségről szóló törvényt.

 

Budapest, 2016. augusztus 18., csütörtök (MTI)

 

Elég volt a kizsákmányolásból, a kiszolgáltatottságból!

Csatlakozz!