Megosztás
2021.4.30. |

 

Újra indul Baranya megye 1. számú választókerületében Mellár Tamás, aki a 2018-as országgyűlési választáson aratott győzelme után csatlakozott a Párbeszéd parlamenti frakciójához. A korábban a KSH elnöki posztját is betöltő közgazdász professzor, egyetemi tanár jelentős munkát végzett a parlamentben az elmúlt négy év során. Konzervatív közszereplőként hitet tett a korrupciómentesség, az átláthatóság, a társadalmi igazságosság, a jogállamiság, a fenntartható fejlődés mellett, bizonyítva, hogy a baloldali és konzervatív gondolkodás inspiráló módon egészíti ki egymást.

Az MSZP és a Mindenki Magyarországa Mozgalom által is támogatott Mellár megannyi országos és helyi ügyben szállt szembe a hatalom embereivel. Többször felszólalt az Orbán-kormány egyetemeket érintő modellváltása ellen, hangsúlyozva, hogy annak örve alatt valójában lopás történik, hiszen állami vagyon kerül magánkézbe. A pécsi labdarúgó-stadion ügyében a képviselő online szavazást indított, hogy kikérje a helyi polgárok véleményét arról, épüljön-e stadion, vagy inkább azt szeretnék, hogy az ő bevonásukkal határozzák meg a jövőbeni fejlesztések célját és funkcióját.

– Tamás a 2018-as győzelme után keményen dolgozott a pécsiekért, és meghatározó szerepet játszott a Fidesz korrupciós ügyeinek feltárásában; ő volt az, aki az Elios-ügyben megtette a feljelentést – mondta Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, főpolgármester. – Hitelességére, tapasztalatára a mostani kampányban is nagy szükség lesz, és minden okunk megvan arra, hogy bízzunk a kemény, következetes munka 2022-es folytatásában.

– Nemcsak kiváló szakpolitikust, hanem jó barátot, igazi csapatjátékost is nyertünk Tamás személyében – fogalmazott Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, frakcióvezetője. – Hiszünk abban, hogy a közös értékeket kell keresnünk, ez a záloga a széles körű ellenzéki összefogásnak. Kormányváltásra készülünk 2022-ben, ehhez a munkához pedig elengedhetetlen az a szakértelem, amellyel Tamás már bizonyította: a NER embere legyőzhető.

 

Még több információ, támogatás és csatlakozás itt: parbeszed.hu/mellartamas