Megosztás
2016.5.8. |

Kiszivárgott információk szerint a Kubatov Gábor és Kocsis Máté vezette FTC, valamint Fidesz-közeli üzleti körök egy újabb monstrum építését tervezik – ezúttal a Népligetet vették célba. A Párbeszéd Magyarországért (PM) a Városliget, az Orczy-kert és a Római-part mellett a Népligetet is kész megvédeni az esztelen pusztítástól.

 

A Kocsis Máté, józsefvárosi polgármester, Fradi-alelnök, fővárosi tanácsnok és budapesti Fidesz-elnök nevével fémjelzett fővárosi háttérhatalom eddig is sorra irtotta a fákat, rombolta a zöldterületeket városszerte: a Kossuth tértől a Horváth Mihály téren át a József nádor térig. Az ellenállás hatására a Városligetben és az Orczy-kertben megtorpant a gépezet. Viszont már izzítják a láncfűrészeket a Római-parton, s immár a Népligetben is, ahol hatalmas, 65 000 m2-es „Fradi-pláza” épülne a fák helyén, Garancsi „Új Simicska” István Market Zrt.-jének közreműködésével.

 

Elég volt abból, hogy a közpénzeket vagy szétlopják, vagy az oktatás és az egészségügy helyett stadion- és plázaépítésre költik a Fidesz-haverok! Elég volt abból, hogy titkos folyamatokban dől el, hogy mi lesz a Budai Várral, a parkjainkkal, a lakóhelyünkkel, a gyerekeink jövőjével! A PM követeli, hogy azonnal hozzák nyilvánosságra a Fradi-pláza titkos terveit! 

 

Budapest, 2016. május 8.

 

Dr. Erőss Gábor

a PM elnökségi tagja, józsefvárosi önkormányzati képviselő

V. Naszályi Márta

a PM elnökségi tagja, I. kerületi önkormányzati képviselő

 

Párbeszéd: Veled!

Csatlakozz!