orbán_telekom
Megosztás
2015.12.17.

A Párbeszéd Magyarországért megdöbbentőnek tartja, hogy az Orbán-kormánynak a kormányüléseken nincs jobb dolga, mint gazdasági háborút indítani egy miniszterelnöki kedvenctől indokoltan megvont magáncéges szponzoráció miatt.


A PM megdöbbent Kovács Zoltán kormányszóvivő bejelentésén, miszerint a kormány a mai kormányülésen az Orbán-kormány és a Magyar Telekommal közötti mobilnet előfizetéseket tárgyalta és azok felbontásáról döntött amiatt, hogy a Telekom felmondta a szponzorációs szerződését a zenész jogos társadalmi felháborodást kiváltó kijelentései miatt.


A PM szerint miközben négymillió magyar a létminimum alatt él, félmillió pedig már külföldre távozott, a kormány lerohasztotta a magyar egészségügyet, ebek harmincadjára juttatta a magyar oktatást, továbbra sem tesz érdemi lépéseket a súlyos nélkülözésben tengődő milliók élethelyzetének javítására, ha a miniszterelnök kedvenc zenészéről van szó, azonnal lép.

A PM felszólítja a kormányt, hogy tartsák tiszteletben a magáncégek döntéseit és közfelháborodást okozó kedvencük megvédése helyett inkább a becsülettel dolgozó emberekkel és az ország valós problémáival foglalkozzon.


Budapest, 2015. december 17.

 

 

Új. Bal. Zöld.