Megosztás
2013.8.21.

Hiába a Fidesz sikerpropagandája, úgy tűnik a komáromi térség is az Orbán-Simicska rezsim áldozatává vált. Az ipari termelés leépülőben van, a munkahelyek száma folyamatosan csökken. A munkanélküliség 10% fölött van, közben a fideszes haveroknak egyre több jut. Kapnak trafikot, földeket, elveszik a patikákat a helyiek kárára. Sajnos nem az ország, hanem a FIDESZ-maffia teljesít jobban.

Tavaly leépült a Nokia komáromi gyára, 2300 dolgozótól váltak meg. Komárom-Esztergom megye ipara 20 százalékkal zuhant! Eközben a FIDESZ büszkén hirdeti a termelés bővülését, a munkanélküliség csökkenését. Vagyis pont annak ellenkezőjét, ami a valóságban történik.A kormány elhibázott gazdaságpolitikája és korrupt hozzáállása elveszi az emberektől a megélhetést és a munkahelyet.

Az Együtt-PM Szövetség kormányra kerülése esetén megszünteti ezeket a visszásságokat és leszámol a korrupcióval. A jogsértően bérbe adott földeket vissza fogjuk szerezni, visszavonjuk a trafikengedélyt azoktól, akik azt korrupt módon szerezték. Nem hagyjuk leépülni a munkaerőpiacot, hanem új lehetőségeket teremtünk: pályakezdési garanciát adunk a fiataloknak; a hátrányos munkajogi megkülönböztetést megszüntetjük. Bővítjük az óvodai, bölcsődei férőhelyek számát, támogatjuk a kisgyermekesek részmunkaidős foglalkoztatását. Megszüntetjük a nyugdíj melletti munkavállalás tilalmát és megháromszorozzuk az álláskeresési támogatás idejét.

 

Komárom, 2013. augusztus 21.