Megosztás
2015.8.22. |

Miközben Kocsis Máté a szegények és a menekültek ellen uszít, csatatérré vált az általa vezetett kerület; de nem a menekültek miatt! Saját korábbi tanácsadójának csapata került összetűzésbe egy foci-ultrákból, Rogán-pénzelte kerületi fideszes képviselőből és önkormányzat-pénzelte építési vállalkozóból verbuvált hordával. A PM szerint Kocsis Máténak viselnie kell a politikai felelősséget, le kell mondania!

 

A józsefvárosi önkormányzat augusztus 20-i ünnepségén összetűzésbe keveredett a Kocsis Máté korábbi embere, Szabó Gábor vezette csapat, egy foci-ultrákból, kerületi fideszes képviselőből és önkormányzat-pénzelte építési vállalkozóból verbuvált hordával.

Az Átlátszó kinyomozta, hogy Jónás Nándor építési vállalkozó volt az, aki megütött egy idős asszonyt. Jónás cége sorra kapta Kocsiséktól a megbízásokat, székhelyét is az önkormányzattól bérli, tartozásának késedelmi kamatát az illetékes bizottság 50%-ban elengedte.

A Rogánéktól havi negyedmilliós megbízást kapó Kaiser József fideszes képviselő, a kerületi polgárőrség vezetője ott állt a verekedők között. Ugyanő a Facebook-on azzal büszkélkedett, hogy az ellentüntetők „kaptak rendesen”.

A Párbeszéd Magyarországért szerint a rendőrség is súlyosan mulasztott; felszólítjuk őket: adjanak magyarázatot, miért hagyták, hogy elszabaduljon a pokol! Kocsis Máténak pedig viselnie kell a politikai felelősséget, le kell mondania!

 

Budapest, 2015. augusztus 22.

 

Dr. Erőss Gábor,

a PM elnökségi tagja, józsefvárosi önkormányzati képviselő