Kocsis_Máté
Megosztás
2014.12.7. |

Szabó TímeaKocsis Máté legújabb eszement javaslata szerint mások mellett a józsefvárosi 12 éves gyerekeknek is részt kellene venni drogteszteken. Namármost azon túlmenően, hogy teljes mértékben jogsértő a javaslat és barbár módon kriminalizálja megint a gyerekeket, még pótcselekvés is. Számítások szerint ez az intézkedés közel 4 milliárd forintba kerülne, több pénzbe, mint amennyiből biztosítani lehetne az egész téli szünetre az ország összes éhes gyerekének napi étkeztetését. Ezzel szemben a kormány kevesebb, mint 100 millió forintot költött tavaly drogprevencióra. 

Javaslok Kocsis "mégis kiderült, hogy MIÉP tag voltam" Máténak egy jobbat. Ha annyira buzog benne a tettvágy, akkor 1. vezesse be az alkoholszondát a Fidesz és a KDNP irodái előtt a parlamentből ki- és bemenet. Érdekes dolgokat tapasztalunk majd. 2. Drogügyben is a saját háza körül söprögessen először. Jól emlékszem ugye, hogy a szombathelyi fideszes alpolgármesterről került elő tavaly egy felvétel, amin kokainozik? 
Ha pedig tényleg javítani akar a helyzeten, akkor azonnal fejezzék be a kormány középiskolák bezárásához vezető intézkedéseit, állítsák vissza a 18 éves tankötelezettségi korhatárt, és a segélyek elvonása helyett segítsék a bajba jutott és rászoruló gyerekeket. 
A vegzálást pedig szüntessük be!