Megosztás
2014.10.9. |

Kocsis Máté meghurcolt, és megpróbált tönkretenni egy négygyermekes családapát, a józsefvárosi önkormányzat alkalmazottját. Tegnap jogerős ítélet adott igazat az áldozatnak. Felszólítom Kocsis Mátét, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot az áldozattól, és saját zsebből fizesse ki a józsefvárosiaknak okozott kárt: 6,5 millió forintot.

 

Kocsis Máté egy négygyerekes családapát, az önkormányzat egyik alkalmazottját koholt indokkal támadta, zaklatta (egyszer „Lucifer” aláírással küldött SMS-t), kirúgta, közpénzből viselt ellene bosszúhadjáratot. Mindezt azért, mert nem bírta elviselni, hogy kiderült: nagykoalícióban mutyiztak egy bérelt önkormányzati helyiségben, a Szentkirályi utcai Vaskapuban.

 

Amikor a bíróságon már látszott, hogy Kocsis végleg el fogja veszíteni a pert, akkor is elutasította a megegyezést jogtalanul kirúgott munkatársával, sőt, a jogerősen megítélt kártérítést sem fizette ki, ehelyett folytatta a pert – az önkormányzat pénzéből.

 

Felszólítom Kocsis Mátét, hogy hagyja abba a kerületi közpénzek elherdálását és a józsefvárosiak elleni engesztelhetetlen, agresszív fellépést, továbbá nyilvánosan kérjen bocsánatot az áldozattól, és saját zsebből fizesse ki a józsefvárosiaknak okozott kárt: 6,5 millió forintot.

 

Budapest, 2014. október 9.

 

Dr. Erőss Gábor,

az Együtt-PM Szövetség józsefvárosi polgármesterjelöltje