Karácsony Gergely
Megosztás
2018.3.7. |

Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje reagált a Fidesz-féle téli rezsicsökkentésre és a nyugdíjasoknak szánt Erzsébet-utalványra.

 

"Egész éves odafigyelésre, nem pedig választás előtti ajándékra lenne szüksége a nyugdíjasoknak. 

Orbán Viktor továbbra is utalványokkal megvásárolható tömegként kezeli a nyugdíjasokat, annak ellenére, hogy Hódmezővásárhelyen kiderült, hogy nem lehet átverni az időseket. Április 8. után nem egyszeri, kampányhoz igazított Erzsébet-utalványt fognak kapni, hanem minden évben egységes 13. havi nyugdíjat.

Orbán érzi, hogy a Fidesz beszorult, ezért most rezsicsökkentést jelentett be. Üzenjük neki, hogy ez még kevés. Eddig 70 ezer forinttal növelték a családok rezsijét, a most bejelentett 12 ezer forint csekély jóváírás. Ne nyerészkedjenek tovább! Valódi rezsicsökkentés kell, amit az MSZP-Párbeszéd javaslata jelent. Hódmezővásárhely után osztogatásba kezdett Orbán Viktor, mert már ő is érzi, hogy a Fidesz legyőzhető. Mindenki fogadja el ezt a pénzt, és utána szavazzon ránk, mert akkor valódi rezsicsökkentés és nyugdíjemelés lesz, és nem választások előtti osztogatás." - Karácsony Gergely

 

Nézd meg a Facebook videót, ITT!


Csatlakozz
, hogy legyen Karácsony!