Kósa Lajos
Megosztás
2017.9.8. |

Azonban a Fidesznél nem lehet valaki eléggé bukott politikus ahhoz, hogy ne csináljanak belőle minisztert. A Párbeszéd véleménye szerint a Modern Városok Program megvalósítását miniszterként felügyelő Kósa Lajos valójában a kormány második propagandaminisztere lesz.


    Karácsony Gergely pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal felelőssége az, hogy "megfélemlítse a lakosságot és hergelje" a választópolgárokat az EU-val szemben, míg Kósa Lajosé az lesz, hogy a kampányban elköltött milliárdokkal próbálja elcsábítani a nagyvárosi választókat.
    A Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje úgy fogalmazott: a Modern Városok Program egy választási lufi, mert óriási összegekről beszélnek a kampányban és minimális összegekről a választás után. A program ráadásul nem modern és nem is a városokról szól, mert a kormány dönti el, hogy milyen támogatást ad a településeknek, abba az önkormányzatoknak alig van beleszólásuk - jelentette ki. A beruházások ráadásul nem fogják szolgálni a helyi polgárok jólétét, sem munkahelyeket nem teremtenek, sem az iskolákat vagy az egészségügyet nem teszik jobbá - szögezte le Karácsony Gergely.

 

Budapest, 2017. szeptember 8., péntek (MTI)

 


Ismerd meg a 
Párbeszéd programját, mondd el róla a véleményed, mert nekünk mindenki számít: http://mindenkiszamit.hu/

Csatlakozz, mert tenni kell!