Fidesz_propaganda
Megosztás
2014.7.27. |

A Párbeszéd Magyarországért XVIII. kerületi szervezete felháborítónak tartja, hogy a kerület vezetése vélhetően közpénzből kívánja finanszírozni a FIDESZ kerületi önkormányzati választási kampányát.

Ennek egyértelmű jeleként értékeljük a kerületünket az elmúlt hetekben elárasztó, a sikerpropagandát szolgáló kiadványokat, plakátokat és felmatricázott villamosokat, valamint az új internetes portált is. Ez utóbbi nem azonos a kerület hivatalos honlapjával, s tartalmát kizárólag a városvezetés igencsak megkérdőjelezhető sikereiről, eredményeiről szóló, a problémákat egyetlen szó erejéig sem említő beszámolók adják.

Amennyiben az elmúlt időszakban beindult információ-cunami célja a kerület lakóinak tájékoztatása, a korábbi három esztendő során miért nem volt fontos, hogy a kerületi lakosokat ilyen szerteágazó formában lássák el hírekkel? Tekintettel arra, hogy az ugyancsak közpénzből finanszírozott kerületi újságot az elmúlt évek alatt fokozatosan a kormánypárt szócsövévé degradálták, miért nem elegendő a kerületiek tájékoztatására az amúgy is csak a városvezetés álláspontját közlő Városkép újság, és a kerület hivatalos honlapja? Mennyibe kerül közösségünknek az, hogy bár lépten-nyomon, de csak plakátokon és kiadványok lapjain szembesülünk azzal, amit helyette inkább tényként kellene megtapasztalnunk?

 

Budapest, 2014. július 27.

 

Párbeszéd Magyarországért

XVIII. kerületi szervezete