Megosztás
2016.2.5. |

Mach Péter: szemét lepi el a Gubacsi híd lábánál a Duna-partot. Az illegális lerakót egy felelőtlen vállalkozásnak "köszönhetik" az itt lakók és erre kirándulók. Az Önkormányzat egyelőre tehetetlen, a Kormányhivatal pedig nem tesz semmit.

Bővebben: http://machpeter.blog.hu/2016/02/03/illegalis_hulladeklerako_a_duna-parton#

 

 

Jelentsd be az illegális hulladéktelepeket nekünk, mi segítünk, hogy eltünjön! 

 

Az Illatos útihoz hasonló gazdátlan méreglerakatok esetében a közvetlen veszélyhelyzet elhárítása, a környezet értékeinek és a lakosság egészségének megvédése az állam felelősségi körébe tartozik. Az egészséges környezethez való alkotmányos jog biztosítása a hatályos alaptörvény és a vonatkozó alkotmánybírósági határozatok szerint is az állam alkotmányos kötelezettsége, amelynek nem tesz eleget.

Ezért indítjuk el a gazdátlan vegyibombák felszámolása céljából a veszélyes hulladék bejelentő oldalt. Vállaljuk, hogy a bejelentéseitek alapján utánajárunk bárhol is található az országban, majd kezdeményezzük és nyomonkövetjük az államnál az egészség- és környezetkárosító méreglerakatok felszámolását.

Küldd el nekünk az űrlap segítségével az információkat az illegális hulladéklerakatokról, hogy együtt tegyünk egy szebb, egészségesebb, élhetőbb világért!

http://parbeszedmagyarorszagert.hu/urlap/illegalis-veszelyes-hulladeklerako-bejelentese