Megosztás
2014.10.8. |

Hoffmann Tamás azt hiszi, hülyének nézheti Újbuda lakóit. Négy év tespedt semmittevés után “kampányüzemmódra” kapcsolt: reggelente akciós nemzeti krumplival, délben olcsó árvácskával, este pedig elektromos ajtókitámasztóval próbálja lekenyerezni a XI. kerületieket.

 

Csakhogy, a panelekben hatalmas rezsiket fizető tömegeknek lenne pénzük krumplira, ha polgármesterként folytatta volna a panelprogramot, amivel akár 60% megtakarítás is elérhető lenne. Árvácska-osztogatás helyett nem ártott volna a most még lepukkant utcákat teleültetni fával. Berregőre sem lenne szükség, ha inkább a közbiztonság javítására fordított volna valódi energiákat. A bölcsődei és az óvodai férőhelyek száma még mindig túl kevés. A kerület önkormányzati lapja, az Újbuda pártszócsőként csak a narancsízű propagandát harsogja. Számolatlanul folyik a közpénz mindenféle “álönkormányzati” rendezvényre, amik valójában csak a Fidesz kampányának újabb állomásai.

 

Ma három újbudai jelöltünk - Barabás Richárd, Tóth Attila és Polákovics Balázs - azért feszítettek ki egy molinót a Gombára “Hoffmann! Az újbudaiak szavazata nem eladó!” felirattal, mert émelyeg a gyomrunk ettől az arrogáns, a választókat lenéző viselkedéstől, ami a fideszes városvezetést jellemzi. Mi alamizsna helyett valódi jövőt jelentő programot kínálunk Újbuda választóinak! Hoffmann Tamás pedig ismerje el őszintén: nem csinált semmit. Az ő tettei hallgatnak.

 

Budapest, 2014. október 8.

 

Együtt-PM újbudai szervezete