Barabás_Richárd
Megosztás
2016.6.17. |

A Párbeszéd Magyarországért szerint a Portik Tamás által Rogán Antalról mondottak nagyon súlyos vádak és nem előzmény nélküliek. Már a Vizoviczki-ügy nyomozati anyagaiban is rendre előkerült Rogán neve. A Párbeszéd szerint a kormány és az alvilág viszonyát a nyomozóhatóságnak kell feltárni, ezért a párt feljelentést tesz.

 

Ha a Portik Tamás által elmondottaknak csak a fele is igaz, már az is elég ahhoz, hogy bebizonyosodjon: Magyarországot egy maffiakormány irányítja. A Párbeszéd Magyarországért felhívja a figyelmet arra, hogy ez az ügy nem csak Rogán Antalról, hanem Habony Árpádról, Andy Vajnáról és Vizoviczki Lászlóról is szól.

Mint ismert a Vizoviczki-ügy nyilvánosságra került nyomozati anyagaiban Rogán Antal neve rendre előkerül, ám az ügyészség ezt a politikusi szálat nem vizsgálta. A párt ezért írásbeli kérdéssel fordult Rogán Antal és Pintér Sándor miniszterekhez, valamint Polt Péter legfőbb ügyészhez, hogy adjanak magyarázatot a nyomozás rejtélyeire. A Párbeszéd továbbra is választ vár Rogán Antaltól arra, hogy milyen viszonyban állt az éjszaka császárának hívott Vizoviczkivel.

A Párbeszéd Magyarországért szerint az alvilág és a politika kapcsolatát a nyomozóhatóságnak kell vizsgálnia, Polt Péter ezért egyre nagyobb nyomás alá kerül, hiszen egyre nagyobb ügyek jönnek elő. A Párbeszéd ezért feljelentést tesz és egyúttal felszólítja Polt Pétert, hogy most az egyszer ne a rendszer fenntartójaként viselkedjen és nyomozzon!

 

 

Budapest, 2016. június 17.

Barabás Richárd, a Párbeszéd Magyarországért elnökségi tagja

 

Párbeszéd: Veled!

Csatlakozz!